Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

28/07/2017

Condicionen el PR®C-33 a Figaró

La Balma i les Dues Germanes, Sot del Bac, Figaró (el Vallès Oriental, Catalunya)
Aquesta setmana, han finalitzat les tasques de revisió del PR®C-33, conegut també com el Petit Recorregut Garriguenc, en el seu pas pel municipi de Figaró-Montmany. El PR®C-33 és un sender que enllaça la Garriga fins a Figaró pels Cingles de Bertí i torna cap a la Garriga pel Montseny.

Les feines realitzades, per l'empresa Aprèn Serveis Ambientals, s'han fet seguint el recorregut des de l'inici del corriol del sot del Bac passant pel tram urbà de Figaró, l'entrada a la vall de Vallcàrquera, el Socau, la pujada a la creu de Can Plans i Sant Cristòfol de Monteugues.

La relació de les feines fetes ha estat:
  1. Repintat de marques que estaven molt esborrades.
  2. Pintat de noves marques per evitar confusions.
  3. Clavat de la fita del sot Bac que havia estat arrencada.
  4. Modificació del traçat urbà substituint el pas pel carrer Doctor Fleming pel pas pel carrer Ramon Mestre amb el pintat de noves marques.
  5. Tapat de les marques urbanes de l'antic traçat.

1 comentari:

  1. Fa unes setmanes vaig passar pel tram del Sot del Bac fins al poble de Figaró i en bona part els senyals del PR estaven sabotejats.

    ResponElimina

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot