Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

23/04/2018

Tercera edició d'"El Bertí. Flaixos d'una cinglera"

El Bertí. Flaixos d'una cinglera (3a edició)
A l'any 2015 va veure la llum "El Bertí. Flaixos d'una cinglera", un projecte del tot personal al que se li va treure la pols d'un calaix i se'l va fer créixer fins a convertir-se en el que és.

Després de poc més d'un any d'intensa feina, es va fer la primera presentació, la institucional, que va sortir a la llum gràcies al suport i a la col·laboració dels ajuntaments de Bigues i Riells, l'Ametlla del Vallès, la Garriga, Sant Martí de Centelles i Sant Quirze Safaja; la Fundació Maurí, de la Garriga; Òmnium Cultural; el Forn d'Obra Duran, de Bigues; l'Hotel Molí de la Torre, també de Bigues; la Impremta Galobart, de Santa Eulàlia de Ronçana, i el propi autor. Els resultats comercials del llibre van desbordar qualsevol previsió, esgotant-se la primera edició en pràcticament només un mes i arribant al punt de ser el llibre més venut en el Vallès Oriental dins la seva categoria en la Diada de Sant Jordi de l'any 2015. Aquest fet va provocar una segona edició que, com és lògic i esperable, ha anat a un ritme més pausat.

A causa de l'interès d'alguns dels col·laboradors de les dues primeres edicions, coincidint amb la Diada de Sant Jordi de 2018 s'ha llançat una tercera edició del llibre que, com a novetat, incorpora un mapa a escala 1:30000 de la zona dels Cingles de Bertí a partir dels editats per l'Institut Cartogràfic de Catalunya on s'indica gràficament l'àrea de cadascun dels capítols del llibre i es remarquen alguns dels llocs més interessants o emblemàtics dels Cingles.

1 comentari:

  1. El proper divendres 22 de juny a les 18h presentarem aquesta tercera edició a l'Espai Tranquil de can Barbany, a Granollers (Anselm Clavé, 44).

    Us hi esperem!

    ResponElimina

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot