Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

21/07/2017

Territori i Sostenibilitat millorarà el ferm d'uns 300 quilòmetres de la xarxa viària

Benvinguts al Moianès, Sant Quirze Safaja (el Moianès, Catalunya)
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha impulsat un programa específic de millores al ferm de les carreteres de la seva titularitat que permetrà actuar en els pròxims mesos en prop de 300 quilòmetres a tot Catalunya. Aquests treballs, que comportaran una inversió de 16 milions d’euros, començaran en les pròximes setmanes d'aquest estiu i quedaran enllestits la tardor vinent

Les obres que es duran a terme consistiran en la millora de les característiques  d’adherència i regularitat del paviment amb l’objectiu d’afavorir la seguretat viària i el confort en la conducció i s’afegeixen a les tasques de conservació i manteniment que el Departament du a terme de manera ordinària. Les carreteres on s’actuarà corresponen, en la zona corresponent als Cingles de Bertí, als àmbits següents:
  • Xarxa alta capacitat àrea de Barcelona. Inversió: 2,8 milions d’euros. Correspon a carreteres com la C-58, la C-17 i la C-32.
  • Àmbit de conservació de Vic. Inversió: 500.000 euros. S’actuarà en vies com la C-59 entre Caldes de Montbui i Castellterçol i la C-153 entre les carreteres C-25 i B-522.
La informació completa podeu trobar-la aquí.

Font: Departament de Territori i Sostenibilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot