Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

02/12/2016

S'arregla el camí de can Tripeta

Pujant el grau Mercader, Bertí (Sant Quirze Safaja, el Moianès, Catalunya)
Segons informa l'ajuntament de Sant Quirze Safaja, mercès a una subvenció de la Generalitat de Catalunya de 29.869,30 euros, durant el mes de novembre i desembre de 2016 s'arreglarà el camí de Can Tripeta, situat a la zona dels Cingles de Bertí. Es tracta d’un camí estratègic per la prevenció d’incendis forestals ja que és la porta de sortida de moltes masies que hi ha al costat i també de connexió amb l’Ametlla del Vallès.

Aquest any 2016 s'executarà la part subvencionada per la Generalitat, mentre que al llarg de 2017 es farà el mateix amb la part que ha atorgat la Diputació de Barcelona. L’execució de l’obra s’ha atorgat a Neteges Forestals i Arranjaments Sans SL.

L'actual camí de can Tripeta es va projectar com una carretera i substitueix des de mitjans del segle XX l'antic grau Mercader. El camí de can Tripeta és molt freqüentat per excursionistes i diferents tipus de caminaires, ja que és, probablement, l'accés més fàcil als Cingles de Bertí pel seu vessant meridional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot