Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

15/04/2016

Nen Amagat... al Tagamanent o al Fai?

Nen amagat
"Nen Amagat" és un curtmetratge de 2016 que narra la història d'amor impossible entre Juna, una nena de ciutat, i un nen molt especial que s'amaga al turó de Tagamanent... encara que en el tràiler l'indret més reconeixible que surt, a banda dels boscos del Montseny, és Sant Miquel del Fai.

Aquest curt de ciència ficció, del que us en deixo el tràiler, és produït per Igloo Films i Snoop i dirigit per Pol Rodríguez i s'estrenarà el 4 de maig. És protagonitzat per Aina Planas, Andy Turner, Berta Errando -l'Àlex del Club Súper 3-, Jorge Yamam i Ferran Lahoz.
 
El nom del Tagamanent té un punt de llegendari. Es diu que quan el futur rei Jaume el Conqueridor era un infant i el seu pare, Pere el Catòlic, va morir a la batalla de Muret, fou posat sota la protecció dels templers per evitar que li prenguessin la corona. Els templers el van amagar a diversos indrets, un dels quals fou el castell que hi havia al turó on avui hi ha l'església de Santa Maria de Tagamanent. A partir d'aleshores el turó fou anomenat Tagamanent, que pronunciat a l'inrevés és "nen amagat".
 
Agrair a en Manel Baylach per haver-me'l posat en coneixement.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot