Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

24/11/2015

Un mes acompanyant a la Mare de Déu

Exposició "El Bertí. Flaixos d'una cinglera" al Santuari de Puiggraciós, Figaró-Montmany (el Vallès Oriental, Catalunya)
Per primera vegada, "El Bertí. Flaixos d'una cinglera" ha repetit emplaçament. El Santuari de Puiggraciós, en terme de Figaró-Montmany, que també ja va ser la seu d'alguna de les reunions prèvies amb els diferents col·laboradors del projecte, va acollir en un dia ventós del mes de març la presentació institucional del llibre, de la qual se'n van fer ressò diversos mitjans de comunicació de la comarca, i entre el 17 d'octubre i el 22 de novembre ha acollit la petita exposició que ha nascut arran del mateix i que es va estrenar en societat a l'ermita de Sant Bartomeu de Mont-ras, a Bigues, en motiu de la seva Festa Major al passat mes d'agost.

Al llarg d'aquest mes, la imatge gòtica de la Mare de Déu de Puiggraciós, situada en el cambril del santuari, ha estat acompanyada per la dotzena de fotografies que formen part de l'exposició i que són un petita selecció de les imatges que es poden trobar en el llibre, una sala que va estrenar-se com a sala d'exposicions durant els actes del 300 aniversari del Santuari de Puiggraciós, amb una exposició sobre la història del Santuari i, posteriorment, amb les imatges que es van presentar al concurs fotogràfic que es va convocar en motiu de la mateixa efemèride.

Es tracta d'un emplaçament molt especial, ja que cal sumar-hi la combinació de la seva situació física, un fet objectiu, al ser un dels punts tradicionals d'accés als Cingles de Bertí per part d'excursionistes i practicants d'altres esports, amb el fet subjectiu de l'estimació personal que tinc pel lloc.

Està previst que l'exposició visiti en un futur la Biblioteca de Santa Eulàlia de Ronçana, el Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues i l'Espai Tranquil de can Barbany, a Granollers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot