Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

07/07/2015

Una vida passejada pels Cingles de Bertí

DSC_0033
El divendres dia 26 de juny a les 18 hores va tenir lloc a l'Espai Tranquil de Barbany 1895, cèntrica botiga de roba situada al carrer Anselm Clavé de Granollers, la presentació a la capital vallesana d'"El Bertí. Flaixos d'una cinglera", sota el títol "Una vida passejada pels Cingles de Bertí".

L'Espai Tranquil és un espai polivalent, on periòdicament es fan exposicions, xerrades, i concerts totalment gratuïts i oberts a totes les persones que hi vulguin participar. Amb una ambientació molt recollida i acollidora, la presentació va comptar amb la participació d'en Joan Lluís Pérez Francesch, doctor en dret i professor titular a la Unitat de Dret Constitucional del Departament de Ciència Política i de Dret Públic de la Universitat Autònoma de Barcelona i president del Centre d'Estudis per al Desenvolupament Humà i Comunitari (CEDHICO), a través del qual es va organitzar l'esdeveniment, i company d'aventures excursionistes d'uns anys ençà pels Cingles de Bertí i altres racons de Catalunya.

El Bertí a Granollers
Per la naturalesa del propi espai, la presentació es va enfocar de manera diferent a les que s'havien fet anteriorment, però que no ha deixat de ser el resultat a una evolució iniciada la setmana anterior a la presentació de la Garriga però sense arribar a ser tan extensa com la del dia anterior a Lliçà d'Amunt. Aquest resultat va generar una presentació que ha fusionat en una les dues parts en què s'havia separat fins ara, la que ha anat fent en Lluís Galobart en la seva relectura del llibre des d'un punt de vista cronològic amb la part que jo mateix havia anat explicant, el procés de creació del llibre, afegint-hi anècdotes i vivències, buscant més la proximitat amb els assistents. El resultat va ser prou engrescador, ja que la presentació no es va allargar en el temps i els assistents, amb els quals vam estar com en taula rodona, pel qual tots ens vèiem a tots i que accentuava aquesta sensació de proximitat, van participar activament en la xerrada que posteriorment es va derivar.

A la ja tradicional foto que ens fem després de les presentacions, amb n'Amadeu Barbany, propietari de Barbany 1895 i amb en Joan Lluís Pérez Francesch.

1 comentari:

  1. Referència al web de Barbany: http://barbanygranollers.com/2015/06/23/una-vida-passejada-pels-cingles-del-berti/

    ResponElimina

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot