Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

04/06/2015

Surt la segona edició d'"El Bertí. Flaixos d'una cinglera"

El Bertí. Flaixos d'una cinglera (2a edició)
Tot just fa poc més de dos mesos vam fer la primera presentació, la institucional, del llibre "El Bertí. Flaixos d'una cinglera", que va sortir a la llum gràcies al suport i a la col·laboració dels ajuntaments de Bigues i Riells, l'Ametlla del Vallès, la Garriga, Sant Martí de Centelles i Sant Quirze Safaja; la Fundació Maurí, de la Garriga; Òmnium Cultural; el Forn d'Obra Duran, de Bigues; l'Hotel Molí de la Torre, també de Bigues; la Impremta Galobart, de Santa Eulàlia de Ronçana, i el propi autor.

Poc ens pensàvem llavors la gran acollida que tindria el llibre, que ha fet que s'esgotés la primera edició en pràcticament només un mes, arribant al punt de ser el llibre més venut en el Vallès Oriental dins la seva categoria en la Diada de Sant Jordi de l'any 2015. Això ha provocat que s'hagi tirat endavant la segona edició, que es troba disponible a partir d'avui, en la que, a més a més, s'hi han afegit dos nous col·laboradors, que són el Cim d'Àligues i l'Espai Natural de Sant Miquel del Fai, als quals aprofito per agrair-los des d'aquí la seva confiança en aquest projecte.


El calendari de presentacions previstes pel llibre inclou les poblacions de Moià (demà a la Biblioteca a partir de les 8 del vespre), la Garriga (el divendres 19 a les 9 del vespre a la seu del Centre Excursionista Garrigenc), Lliçà d'Amunt (el dijous 25 a les 8 del vespre a la Biblioteca Ca l'Oliveres amb la col·laboració amb la UEC de la Vall del Tenes), Granollers (el divendres 26 a les 6 de la tarda a l'Espai Tranquil de Can Barbany amb la col·laboració del Centre d'Estudis per al Desenvolupament Humà i Comunitari) i Aiguafreda (el divendres 3 de juliol a la Sala d'Actes de l'Ajuntament).

Fins ara, el llibre ja s'ha presentat a Riells del Fai, l'Ametlla del Vallès i Sant Feliu de Codines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot