Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

23/03/2015

Es presenta als mitjans el llibre "El Bertí. Flaixos d'una cinglera"

Presentació institucional "El Bertí. Flaixos d'una cinglera" (Puiggraciós, el Vallès Oriental, Catalunya)
Aquest matí s'ha fet la presentació per als mitjans d'informació del llibre “El Bertí. Flaixos d’una cinglera”, de Jesús Cano, al santuari de Puiggraciós.

L'acte ha comptat amb la presència (per ordre d'aparició en la fotografia, d'esquerra a dreta) de l'alcalde de Sant Martí de Centelles (comarca d'Osona), Josep A. Grau, la regidora de Cultura de l'ajuntament de Bigues i Riells (el Vallès Oriental), Alejandra Crespo, l'alcalde de Sant Quirze Safaja (podem dir el Moianès?), Ramon Banús, l'alcalde de Bigues i Riells, Joan Vila, l'alcalde de l'Ametlla del Vallès (el Vallès Oriental), Andreu González, el Forn d'Obra Duran, en la persona de Pedro Duran, l'autor, Jesús Cano, l'Hotel Molí de la Torre, representat per Carles Barcons, l'alcaldessa de la Garriga (el Vallès Oriental), Meritxell Budó, el regidor de cultura de l'ajuntament de la Garriga i vocal de la Fundació Maurí, Albert Benzekry i en Marcel Galobart com a dissenyador i maquetador del llibre i representant de la impremta IG Santa Eulàlia, que ha imprès el llibre.

El proper divendres dia 27 de març a les 20 hores es fa la presentació oberta a tothom del llibre al Centre Cívic de Riells del Fai. L'acte comptarà amb la presència del geògraf Lluís Galobart, gran coneixedor dels Cingles, de la Meritxell Chiva i d'en Tino Barba que interpretaran el poema de Carles Sindreu "Sota els cingles de Bertí", musicat i que ha esdevingut himne de l'Ametlla del Vallès, un dels pobles col·laboradors del projecte, i de l'autor del mateix, Jesús Cano, que també signarà exemplars del llibre.

Més imatges de la presentació institucional a Puiggraciós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot