Natura i cristianisme, tot conversant amb Maria Teresa Batallé

M'he assabentat d'una entrevista que li van fer a na Maria Teresa Batallé. Des de fa uns quaranta anys ella és una de les monges benedictines que depenen del monestir barceloní de Sant Pere de les Puel·les que viu, té cura i dóna vida al Santuari de Puiggraciós, a més a més de l'amistat que ens uneix i algun que altre mal-de-cap amb la tecnologia.

Aquí us deixo l'enllaç a l'entrevista que li va fer Josep Gordi Serrat per al blog Els arbres, entre el Cel i la Terra sota el títol Natura i cristianisme, tot conversant amb Maria Teresa Batallé.
0

La guineu

La guineu
La guineu
Carregat originalment per Puiggraciós
Les guineus, raboses, renards o guilles són mamífers de la família dels cànids. El nom "guineu" no té valor taxonòmic, sinó que pot designar diverses espècies que no pertanyen a un mateix grup sistemàtic. La seva semblança és deguda a una evolució convergent que els ha fet adquirir un aspecte similar.

Actualment estan representades per unes 27 espècies que es troben en gairebé tots els continents, encara que la més estesa és la guineu roja o guineu comuna (Vulpes vulpes), que habita Europa i Amèrica del Nord. Altres guineus importants són la guineu àrtica, també coneguda com la guineu polar, la guineu grisa i la guineu grisa de les illes Santa Bàrbara.
0

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com