Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

28/08/2012

Mor Mn. Valentí Ganduxer

Noces d'or sacerdotals, Església de Sant Genís, l'Ametlla del Vallès (el Vallès Oriental, Catalunya)
Mossèn Valentí Ganduxé Llobet, fill i veí de l'Ametlla del Vallès i rector de la parròquia de Sant Genís d'aquesta població durant deu anys (del 1996 al 2006), va morir aquest dimarts a l'edat de 82 anys.

Des de que es va jubilar a l'any 2006, vivia a la residència Antònia Roura de l'Ametlla. Ganduxé va ser enterrat el passat dijous a les 11 del matí a l'Ametlla després d'una cerimònia que va presidir el bisbe auxiliar de Terrassa, Salvador Cristau, i on també assistiren el bisbe emèrit de Málaga i ex-rector de Granollers, Ramon Buxarais, i una quinzena de rectors de parròquies veïnes.

Nascut l'any 1930 a l'Ametlla, va ser ordenat prevere l'any 1955. A la comarca del Vallès ha estat en les parròquies de Sant Feliu de Codines, Sant Vicenç de Mollet, regent a Vilalba Sasserra, ecònom a Santa Maria del Prat de Llinars, coadjutor a Sant Sadurní de Collsabadell i a Sant Genís de l'Ametlla.

Font: El 9 Nou.

Personalment, la notícia m'ha enxampat de vacances. A casa vam tenir el gust de conèixer-lo l'any 2001, fins al punt que vam arribar a tenir una molt bona amistat; més d'una vegada s'havia autoconvidat a casa després de la missa a Puiggraciós per conversar, canviar opinions i explicar batalletes, sempre agradables d'escoltar. Amb ell també vam conèixer a mn. Joan Bellavista, traspassat l'any 2010, amb el que també ens uní una bona amistat. Aprofito aquestes línies de collita pròpia per donar-los a tots dos un sentit record, una raça de mossens en perill d'extinció i que crec que n'hi hauria d'haver-n'hi més com ells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot