Sota els cingles de Bertí el Vallès obre les ales, els núvols s'hi posen i... no se'n saben avenir!

Novetats

19/10/2011

Nou camí d'accés al Parc Usart

El Parc Usart, Sant Feliu de Codines (el Vallès Oriental, Catalunya)
Un nou pas de vianants des del nou tanatori fins al Parc Usart ha retornat la popularitat a aquesta zona de Sant Feliu de Codines. El recorregut, de prop d'un quilòmetre, arriba fins al parc vorejant la carretera i ofereix unes vistes privilegiades del Vallès.

Des dels orígens, als anys 20 del segle XX, per part de Nicolau Usart, de qui pren el nom, el parc va ser una atracció per incentivar el turisme barceloní. Inicialment s'hi va celebrar la Festa de la Llar, on es recuperaven fills del poble que vivien a Barcelona, en una època en què Sant Feliu era un important centre d'estiueig. Més endavant, molts santfeliuencs recorden els aplecs de sardanes, que des de mitjans de la dècada dels 90 del segle XX es deixaren de fer, entre altres coses per la quantitat de cotxes que volien arribar al parc.

De moment, però, no calen gaires activitats per assegurar el dinamisme de la zona. N'hi ha prou d'anar a passejar-hi un diumenge a la tarda per veure l'intens trànsit de gent, majoritàriament gent gran i les famílies amb nens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris d'aquesta pàgina són moderats. Abans de visualitzar-se haurà de ser aprovat pel propietari del blog, pel que pot passar un cert temps abans no sigui publicat.

Post Top Ad

Your Ad Spot